Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

5/5

Självuppblåsande Campingmadrass – ultralätt madrass med inbyggd kudde

399 SEK699 SEK

Öronpluggar och näsklämmare ingår

Självuppblåsande campingmadrass

"Madrassen med drömmig comfort

Nu kan du Njuta av härliga campingsemestrar och oförglömliga övernattningar med vänner och familj utan att att det ska påverka din sömn. Vår campingmadrass blåser du enkelt upp med den inbyggda fotpumpen på cirka 60 sekunder.

Den självuppblåsande campingmadrassen är sammansatt av 40D nylon och TPU-beläggning, vilket gör den hållbar, vatten- och väderbeständig. Campingmadrassen har en tjocklek på 10,5 cm för att isolera dig från den kalla, fuktiga och ojämna marken. Den har också en integrerad kudde för att lindra nacktrycket. Madrassen säljs som singel eller dubbel och finns i flera fina färger. 

Enkel och snabb användning som passar alla

Snabb uppblåsning och tömning, vår självuppblåsande campingmadrass har en fotpump som du kan blåsa upp snabbt genom att använda dina fötter i endast cirka 60–90 sekunder. Den är också så lätt att tömma att du kan ta bort tömningspluggen, trycka ut luften och stoppa tillbaka mattan i sin bärväska.

"Bärbar och lättviktig, perfekt för alla typer utav äventyr"

Luftmadrassen är lätt och kan förvaras i en kompakt handväska efter upprullning. Den tar inte upp för mycket plats, vilket gör det bekvämt vid resor, picknick, vandring och camping. (förvaringsväska medföljer)

Specifikationer (singel)

Färg: Flera val Material: 40D nylon med TPU-beläggning (termoplastisk polyuretan). Mått uppblåst: 200 x 75 x 10,5 cm (L x B x T) Mått paket: 26,5 x 11 cm (L x Diameter) Höjd kudde: 13,5 cm Vikt: 960 g Kapacitet: 1 person Lastkapacitet: 200 kg Inbyggd fotpump

5/5

Ett måste för alla som ska ut och campa i sommar

Lotta Y – Verifierad Kund

5/5

På dessa sover hela familjen underbart! Uppblåsningen gick super, grym kvalité  och ta minimalt med plats. 

Åke R – Verifierad Kund

5/5

Rekommenderar starkt! Väldigt nöjd med mitt köp!

Jonas D – Verifierad Kund

Skriv din recension här

5/5
5/5

Självuppblåsande Campingmadrass – ultralätt madrass med inbyggd kudde

399 SEK699 SEK

Säkra betalningar med:
Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla