Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

Covid 19

Vi arbetar hårt för att få order till dig på ett säkert sätt och för att hålla dig uppdaterad om de förändringar vi har gjort under den här tiden.

Vi arbetar nära våra leveranspartners för att säkerställa att alla leveranser anländer säkert och i tid. Våra kunders välbefinnande har högsta prioritet och alla nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa säkerheten för både kunder och kurirer under denna tid.

Vi kan för närvarande inte skicka din beställning så snabbt som vanligt. Anledningen är å ena sidan den ökade efterfrågan just nu och å andra sidan justeringen av vår interna kapacitet för att skydda anställda. För att säkerställa deras säkerhet genomför vi ytterligare hälso- och hygienåtgärder i vårt logistikcenter. Tyvärr betyder det att vi för närvarande behöver längre behandling av din beställning än du är van vid. Vi ber därför om din förståelse och försäkrar dig att vi kommer att göra allt för att du får din beställning så snart som möjligt.

Vi gör allt vi kan för att se till att dina beställningar kommer till dig så fort vi kan, men vi vet att du, våra underbara kunder, kommer att förstå om det blir lite försening medan vi anpassar oss till nya sätt att arbeta.

Om du har några frågor finns vårt kundtjänst här som alltid. Du kan nå dem genom att skicka e-post till info@trendvaruhuset.se

Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla