Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

Retur

Retur/ångerrätt

Annullering av order
Alla beställningar kan annulleras inom 48 timmar fr o m när du gjorde din beställning. Om din beställning har betalats och du måste ändra eller avbryta den måste du kontakta oss inom 12 timmar. När förpacknings- och leveransprocessen har startat kan den inte längre annulleras.

Vår högsta prioritet är att göra dig nöjd, så alla som handlar på trendvaruhuset.se får följande garantier:

 • Full återbetalning om du inte får din beställning;
 • Full återbetalning om din beställning inte anländer inom den garanterade leveranstiden (45 arbetsdagar inklusive 2-5 arbetsdagars behandling).
 • Helt eller delvis återbetalning om artikeln är skadad.
 • Full återbetalning om du inte vill ha den produkt du har fått (men du måste returnera artikeln på din bekostnad och artikeln måste vara oanvänd). Se nedan om ångerrätt.

Fullständiga återbetalningar är inte tillgängliga under följande omständigheter:

 • Din beställning anländer inte på grund av faktorer inom din kontroll (t.ex. att ange fel leveransadress).
 • Din beställning anländer inte på grund av exceptionella omständigheter utanför vår kontroll (force majeure).

Du kan skicka begäran om återbetalning inom:

 • 14 arbetsdagar efter att ordern har levererats.
 • 45 arbetsdagar sedan din beställning gjordes. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande på sidan Kontakta oss.
 • Om du är godkänd för återbetalning kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar.

Ångerrätt
Du som konsument har rätt att häva ditt köp enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Att häva köpet gör du genom att informera oss om att du ångrat ditt köp senast inom 14 dagar från att du mottagit din order.

Vid retur måste produkten måste vara i oanvänt skick och i originalförpackningen, om möjligt, med alla dess tillbehör och alla förpackade komponenter.

Fraktkostnaderna för returen är ditt ansvar i händelse av personliga skäl, som att du inte gillade färgen/kvaliteten, ändrade dig, beställde av misstag etc. Vi återbetalar hela kostnaden för varor och fraktkostnader om returen är ett resultat av vårt fel eller en felaktig produkt.

Hur man returnerar en artikel
Gör följande om du vill initiera en retur:

 • Skicka oss ett foto av de produkter du har fått med returförfrågan till info@trendvaruhuset.se så leder vi dig genom stegen.
 • Lämna tillbaka artikeln till den angivna adressen som kommer via e-post inom tio kalenderdagar och skicka spårningsnumret efter att du skickat varan.
 • Skicka inte tillbaka ditt köp till oss om vi inte ger dig tillstånd att göra det.

Outhämtade paket

Om varor som kommit fram till postombud men ej hämtas av motttagaren, tas en avigift ut på 149 kr

Undantag
Under kategorin “personligt” finns produkter som är kundspecifika och unikt anpassade för dig. dessa produkter går ej att skicka tillbaka i retur om inte varan är trasig, eller har skador.

Dessa produkter är: Personlig hundsele med reflex, Personlig väggbokstav med namn, Personlig figurskylt med namn, personlig vimpel med namn, personliga glasunderlägg

Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla