Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

5/5

Portabelt torkskåp

Det ursprungliga priset var: 899 SEK.Det nuvarande priset är: 599 SEK.

Portabelt Torkskåp – Perfekt för Garderoben!

Få dina kläder torra snabbt och effektivt med vårt portabla torkskåp som enkelt kan hängas i garderoben. Denna smidiga lösning är designad för dig som har begränsat utrymme men behöver en pålitlig och energisnål torkmöjlighet.

Med sin kompakta och hopfällbara design tar torkskåpet minimal plats när det inte används, och kan enkelt monteras upp på en vanlig klädstång eller krok i garderoben. Det inbyggda varmluftssystemet torkar dina kläder skonsamt och effektivt, vilket gör den idealisk för känsliga plagg såsom ylle, siden och andra material som du inte vill torktumla.

Kompakt och portabel design

Lätt att installera och förvara.

Perfekt för garderoben

Häng upp den på en klädstång och spara golvyta.

Skonsam torkning

5/5

Det är verkligen ett måste för oss med små lägenheter. Jag hänger det direkt i garderoben, och det torkar kläderna snabbt och utan att ta upp någon extra plats. Det är också superenkelt att packa ihop och förvara när jag inte använder det. Perfekt för känsliga material som inte tål torktumlare. Rekommenderar starkt!”

Johan G – Verifierad Kund

5/5

Bra och praktiskt torkskåp, särskilt om man bor litet som jag. Det var enkelt att installera i garderoben och tar verkligen inte mycket plats. Jag gillar att jag kan torka mina ylletröjor utan att oroa mig för att de ska krympa. Den enda anledningen att jag inte ger 5 stjärnor är att torktiden kan vara något längre än förväntat om man har tjockare kläder. Annars toppen!”

Elin J – Verifierad Kund

5/5

orkskåpet är smidigt och fungerar helt okej för mindre kläder som t-shirts och underkläder.

Peter N- Verifierad Kund

Skriv din recension här

5/5
5/5

Portabelt torkskåp

Det ursprungliga priset var: 899 SEK.Det nuvarande priset är: 599 SEK.

Säkra betalningar med:
Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla