Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

5/5

Hopfällbar Dragvagn med Trappklättrare

995 SEK1.295 SEK

Underlätta vardagen med denna Smarta dragvagn!

Upptäck vår smarta och portabla dragvagn, designad för att göra dina vardagsärenden smidigare och enklare! Med en innovativ lösning som gör det lätt att dra vagnen uppför trappsteg, trottoarkanter och andra hinder, är den perfekt anpassad för dig som vill underlätta dina inköp och transporter.

Denna dragvagn är kompakt, hopfällbar och otroligt enkel att använda – du fäller ihop den på bara några sekunder. Idealisk för livsmedelsinköp och andra dagliga sysslor, och särskilt användbar för äldre personer eller personer med nedsatt hälsa som vill minimera belastningen vid tunga lyft och svåra transportmoment.

  • 30 Dagars öppet köp

  • Garanti: 2 år

Vår innovativa, hopfällbara dragvagn är det perfekta valet för dig som söker en smart och användarvänlig lösning för vardagens sysslor. Den unika designen som klarar trappsteg och kantstenar gör den idealisk för äldre personer eller de med nedsatt rörlighet, som vill underlätta sina inköp och transporter utan att anstränga kroppen. Med sin kompakta och portabla konstruktion passar den perfekt i både små utrymmen och på resande fo

  • Minskar Fysiskt Slitage: Dragvagnen är utformad för att avlasta kroppen vid tunga lyft och göra transporten av varor mycket enklare, särskilt för de med nedsatt styrka eller rörlighet.
  • Bekvämt och Säkert Handtag: Handtaget är ergonomiskt och ger ett stabilt grepp, vilket gör det lättare att dra vagnen utan att trötta ut händerna eller ryggen.
  • Stor Kapacitet för Livsmedel: Vagnen har gott om plats för dina inköp, vilket gör den perfekt för att handla livsmedel eller andra nödvändigheter utan att behöva bära tunga kassar.
  • Stabil Konstruktion: Den är byggd för att hantera både större och mindre last, så att du kan lita på att den håller för dina dagliga behov.
  •  

Ergonomisk Innovation

Tack vare den smarta hjullösningen klarar vagnen enkelt av trappsteg, trottoarkanter och andra höjdskillnader utan att du behöver anstränga dig.

Minskar Fysiskt Slitage

Dragvagnen är utformad för att avlasta kroppen vid tunga lyft och göra transporten av varor mycket enklare, särskilt för de med nedsatt styrka eller rörlighet.

Perfekt för Vardagsärenden

Specifikationer

  • Material: Aluminium, ABS
5/5

Vad våra kunder säger

Betygsatt 4.9/5 av 5,000+ Nöjda Kunder

5/5

Jättebra. Jag köpte en till min mamma som älskar den. 

Magnus L – Verifierad Kund

5/5

Vi är jättenöjda. Hjullösningen fungerar verkligen för att ta sig upp för trottoarkanter och trappor.

Ingegerd M – Verifierad Kund

5/5

Så bra!

Ella S- Verifierad Kund

Skriv din recension här

5/5
5/5

Hopfällbar Dragvagn med Trappklättrare

995 SEK1.295 SEK

Säkra betalningar med:
Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla