Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

5/5

Flower bud – uppladdningsbar, sladdlös bordslampa

Det ursprungliga priset var: 799 SEK.Det nuvarande priset är: 349 SEK.

  • Sladdlös, Portabel
  • Dimbar, Touch funktion
  • Modern design (9 färger)
  • Uppladdningsbar

Flower Bud
–kombinerar stil, funktion och nostalgi

Upptäck Flower Bud

 – den sladdlösa, uppladdningsbara bordslampan som kombinerar stil, funktion och nostalgi i ett unikt paket! Inspirerad av 60-talets ikoniska Flower Power-rörelse, symboliserar denna lampa fred, kärlek och kreativitet. Flower Bud blir snabbt en älskad inredningsdetalj i ditt hem, perfekt för dig som vill addera både personlighet och funktion.

Med sin touch-funktion kan du enkelt växla mellan tre olika ljuslägen för att skapa precis rätt stämning, oavsett tillfälle. Lampan finns i 8 fantastiska färger, allt från jordnära toner till livfulla, färgglada nyanser som gör varje rum unikt och inspirerande.

Ge ditt hem en fridfull atmosfär och låt Flower Bud bli din nya favoritlampa – den perfekta balansen mellan retro design och modern funktion!

Design och material

 Med sitt unika utseende och värmande ljus har denna otroliga bordslampa blivit en trendig accessoar i heminredning, dess charm och karaktär har fångat intresset hos inredningsentusiaster vilket har lett till dess växande popularitet.

Tillverkad av hållbara, högkvalitativa material, erbjuder lampan både stil och hållbarhet

BELYSNING
Flower bud sladdlösa bordslampa ger ett mjukt, varmt sken som är perfekt för avkoppling. Dess dimbara LED-ljuskälla är energieffektiv och skapar en behaglig atmosfär utan att vara för stark eller bländande, justera ljusstyrka efter just dina önskemål. Idealisk för användning som nattlampa, läslampa eller som en stämningshöjare i ditt vardagsrum.

 

 

Batteridriven för flexibilitet

Unikt för flower bud är dess batteridrivna funktion, vilket ger dig friheten att placera den var som helst utan att vara beroende av eluttag. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär på balkongen, i trädgården, eller i rum där du vill undvika sladdar.

Du laddar enkelt din flower bud med medföljande USB kabel.

Specifikationer

  • Laddningssystem USB (medföljer)
  • Touch funktion
  • dimbar
  • Lampa: höjd 28,5 cm, 16 cm bredd 
  • Färger: vit, rosa, blå, grön, grå, svart, vinröd, mörk rosa, gul
5/5
Helt enligt förväntan. Fin lampa med vackert sken.

Bodil A – Verifierad Kund

5/5

Jag använder lamporna för att lysa upp 2 hyllor på min bokhylla. Jag är så nöjd med dem, jag funderar på att beställa fler till olika rum. 

Signe A- Verifierad Kund

5/5

Så fina lampor, köpte den blå till min sons rum och vita till mina fönster i vardagsrummet. Rekommenderar verkligen dessa. ser exakt ut som dom som kostar långt över 1000 lappen.

Emma K- Verifierad Kund

Skriv din recension här

5/5
5/5

Flower bud – uppladdningsbar, sladdlös bordslampa

Det ursprungliga priset var: 799 SEK.Det nuvarande priset är: 349 SEK.

Säkra betalningar med:
Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla