Rean fortsätter! Nedsatta priser i hela butiken.

5/5

Forearm Builder

🛠️ Bygg styrka och uthållighet 🌟 Egenskaper som imponerar 🏆 Mångsidig träning 💥 Kompakt och portabel

Upplev en ny nivå av styrka och kontroll med vår revolutionerande Forearm Builder
- en multifunktionell kraftenhet som tar din träning till nästa nivå!

Vill du bygga styrka i armar och rygg samtidigt som du förbättrar din kondition? Då är Forearm Builder den perfekta lösningen för dig! Denna mångsidiga fitnessutrustning är designad för att effektivt träna dina bröstmuskler och armmuskler, oavsett om du är hemma, på kontoret eller på gymmet.

Med Forearm Builder kan du enkelt anpassa din träning till dina individuella behov. Med fem olika fjädermotstånd (5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg och 30 kg) kan du välja den nivå som passar just dig, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet.

Ta kontroll över din träning och nå dina mål med vår högkvalitativa kraftfulla tränings maskin. Med en enkel och praktisk design är du bara ett steg bort från att bli starkare och mer fit. Låt inte begränsningar stå i vägen för dina framsteg – beställ din Forearm Builder kraftenhet idag och upptäck skillnaden!

Enkel att använda
Glöm krångliga instruktioner och komplicerade verktyg. Vår användarvänliga design gör det lätt för alla att börja träna på nolltid. Du kan fokusera på att bygga styrka istället för att kämpa med utrustningen.

 

Mångsidig träning
Med vår kraftenhet kan du enkelt anpassa din träning till dina individuella behov. Med fem olika fjädermotstånd (5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg och 30 kg) kan du välja den nivå som passar just dig, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet.

Kompakt och Portabel

Forearm Builder är designad för att passa in i din livsstil. Med ett lätt och bärbart format kan du enkelt ta med den till gymmet, kontoret eller använda den hemma.

 

Bygg Styrka och Uthållighet Regelbunden användning hjälper dig att öka greppstyrkan, förbättra uthålligheten och förbereda din kropp för alla utmaningar som kommer i din väg.

Specifikationer

  • Antal: 1 st
  • Material: ABS, NBR, stål
5/5

Rekommenderar! Perfekt för att få till träning hemma

Marc F- Verifierad Kund

5/5

GRYM! 

Anton L- Verifierad Kund

5/5

NICE! Rekommenderar

Elias D- Verifierad Kund

Skriv din recension här

5/5
5/5

Forearm Builder

Det ursprungliga priset var: 899 SEK.Det nuvarande priset är: 599 SEK.

Säkra betalningar med:
Shoppingbag0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla